کارگاه انتقال تجربه راه اندازی کسب و کار در حوزه میکروب شناسی: از تولید تا تجاری سازی

موضوعات:

۱) طراحی و تولید پلیمرهای زیستی (میکروبی).

۲) توسعه روش های نوین شناسایی آلودگی میکروبی و آنتی بیوتیکی در صنعت غذا و دارو.

۳) چالش های راه اندازی آزمایشگاه غذا و دارو.

مدرسین:

۱. دکتر مسعود حمیدی: پسا دکتری بیوتکنولوژی دارویی، دانـشگاه لــوئــیزویـل آمریکا.

۲. دکتر صادق زمردی منش: دکتری بیوتکنولوژی مواد غذایی، شرکت دانش بنیان نوراژن.

۳. دکتر رضا عزیزیان: دکتری باکتری شناسی پزشکی، انجمن بایومینو علوم پزشکی تهران.

شروع دوره۱۴۰۳.۰۶.۰۳
ساعت۱۷ - ۱۵
هزینه دانشجویی ۱۰۰ هزار تومان
هزینه آزاد ۲۰۰ هزار تومان
شماره تماس۰۹۱۲۰۷۶۰۳۸۷

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *